Κοπιάστε για κουβεντούλα

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΕΙΔΕ......Ο ΚΙΝΕΖΟΣ

Μέσα στην ησυχία του ΣΚ είδα και κάποιες καινούργιες ταινιούλες. Είδα το stone με τον Έντουαρτ Νόρτον, πολύ κακό για το τίποτα. Μέτριος ο Ντε Νίρο, καλός ο Νόρτον αργή πλοκή και όχι έξυπνο σενάριο. Είδα επίσης και τον "μαύρο κύκνο", μην το δείτε θα χάσετε πολύτιμο χρόνο.
Τελικά όπου ακούς πολλά κεράσια.........

2 σχόλια:

  1. Νάμαι καλέ..απρόσκλητη..δεν χάνω ευκαιρία για επισκέψεις..φέρνω σοκολατάκια με πορτοκάλι που έκανα και πολύ πολύ φιλία!Καλώς σε βρήκα..γιαγιά κι εσύ; θα τα πούμε του χρόνου στα διαβάσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως την και σε ευχαριστω, ειμαι πολυ αρχαρια στο ολο σηκνικο εδω με τα μπλοκόσπιτα και συνεχεια προσπαθω να μαθω αν και με 2 δουλειες που κανω είναι κομματάκι δύσκολο. Όμως με ξεκουράζει όταν παρακολουθώ όσο μου επιτρέπεις την ζωή σου, την πουαντερί, την γιαγιά Αντιγόνη και άλλες φίλες [επέτρεψε μου τον όρο], νοιώθω σαν να σε γνωρίζω εσένα και τον αγαπημένο σου Δημήτρη, χαίρομαι μαζί σου και σε θεωρώ φίλη μου. Γι' αυτό αγαπημένη μου καλως όρισες και σε αγκαλιάζω με πολύ φιλία, αγάπη, συμπόνοια [έχασα και εγώ τους γονείς μου και ξέρω...] και θεώρησε με φίλη αν και .......δεν τα πήγαινα κλά με τα μαθηματικά.Αλλά αν μπορώ να βοηθήσω....ναιιιιιιιιι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή