Κοπιάστε για κουβεντούλα

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ….. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ

Οι περασμένες ημέρες στάθηκαν δύσκολες για μένα. Ένα μικροατύχημα, η πίεση του Κώστα που απορυθμίστηκε και έτσι τελευταία δεν επισκεπτόμουν το μπλογκοσπιτάκι μου.
Τα πράγματα φτιάχνουν σιγά σιγά και επανερχόμαστε στα συνήθη.
Το τριήμερο ήταν ήσυχο στο σπίτι μας εν αντιθέσει με τις ταραχές που συνέβησαν ανά την επικράτεια.
Ασχολήθηκα επισταμένως με την κουζίνα και πρέπει να ομολογήσω ότι ….μεγαλούργησα!!
Επειδή μας έφεραν πεσκέσι πολλά μήλα, έφτιαξα μια μηλόπιτα με συνταγή από την μπλογκοφίλη μου nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com
η οποία είναι εξαιρετική!! Τα μικρά την έφαγαν με βουλιμία. Έφτιαξα δύο δόσεις και την μια την έστειλα δώρο στον φίλο του γιού μου, τον καρδιολόγο μας, που κάθε μέρα μας παίρνει τηλέφωνο για να μάθει πως πάει η πίεση του….όμορφου!!
Επίσης έφτιαξα μια σαλάτα από το site tantekiki.blogspot.com πολύ δροσερή και όχι παχυντική, με ντρέσινγκ γιαουρτιού που εγκωμιάστηκε από το τραπέζι της Κυριακής.

Σήμερα όμως γιορτάζει το κοριτσάκι μου το πιο μικρό, έχει τα γενέθλια  του, κλείνει τα  28, και εύχομαι να είναι γερή και καλά με τον άντρα της αν και μου λείπει πολύ μια που μένει μακριά μου.
Σαν χθες μου φαίνεται ότι ήταν όλα τους μικρά. Η πιο ωραία τελικά εποχή, τώρα βέβαια έχουν τις δικές τους ζωές και δόξα το θεό είναι καλά αλλά …..για την μάνα, δεν ξέρω ίσως ακούγομαι υπερβολική, υπάρχει μια νοσταλγία για τον καιρό που η οικογένεια ήταν μαζεμένη.


Τώρα έχουμε βέβαια.. καινούργια μέλη και αυτό είναι εξίσου όμορφο, όμως νοσταλγώ την εποχή που ήταν μικρούλια!

Να ζήσης Κατερινούλα μου, όλα τα  καλά του κόσμου, να έχεις! Και σου εύχομαι να αποκτήσεις και εσύ ένα μωράκι σαν τον βαφτισιμιό-ανιψιό σου!!


Και εγώ και ο μπαμπάς θα σ’ αγαπάμε πάντα και θα σου τραγουδάμε το τραγουδάκι πρώτοι απ’ όλους όπως χθες βράδυ στις 12:01 και θα ακούμε το γέλιο σου και θα χαιρόμαστε! Πάντα θα σ’ αγαπώ πολύ!!

5 σχόλια:

  1. Να σου ζήσει η κούκλα! Μου φαίνεται τόσο συγκινητικό ότι είναι ολόκληρη κοπέλα και για εσένα είναι το μωρό σου....άραγε θα είμαι και εγώ έτσι με τα αγόρια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά και σιδερένιοι. Χρόνια Πολλά για την όμορφη κορούλα να την χαιρόσαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζί...ΚαΡα, σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου, θεωρώ ότι έτσι θα είσαι και εσύ με τα αγόρια σου, σου το εύχομαι με όλη μου την καρδιά. Πάντα θα είναι τα μωρά σου όσο χρονών και να είναι, η αγάπη της μάνας δεν έχει ηλικία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Evie, αγαπημένη φίλη happy halloween, ευχαριστώ που πέρασες και στάθηκες για τις ευχές σου, και εσύ να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σου ζήσει η κόρη σου. Να την χαιρόσαστε. Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή