Κοπιάστε για κουβεντούλα

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ…..


Έχω βγει εκτός εαυτού τις τελευταίες ημέρες, πριν τρεις μέρες ήρθε η έκτακτη εισφορά, αναμένεται τα της …ΔΕΗ [τα υπολόγισα περίπου] και σήμερα ανακοινώθηκε ο μισθός του Οκτωβρίου…
Δεν ξέρω αν έκανα καλά και έμεινα στην Ελλάδα, αφού πριν από μερικά χρόνια είχαμε αποφασίσει οικογενειακώς να μεταναστεύσουμε. Δεν ξέρω αν τελικά έβλαψα τα παιδιά μου…..
Ανάθρεψα παιδιά ικανά και χρήσιμα και το μόνο που θέλουν είναι να μπορούν να δουλέψουν και να δημιουργήσουν και όχι να γίνουν …άθλιοι!
Είμαι πολύ θυμωμένη, με όλους αυτούς που δεν στερούνται τίποτα που δεν τους αγγίζει τίποτα και εγώ πρέπει να υποστώ την άθλια οικονομική κατάσταση  που στην τελική δεν ευθύνομαι εγώ, χώρια το συναίσθημα της ντροπής μια που ζητιανεύω χρήματα  ως πολίτης  μιας χώρας που έχει καταστραφεί οικονομικά.
Δεν θα με κάνετε…….ρεμάλια, να μισήσω την χώρα μου, να ντρέπομαι που ζητάω ελεημοσύνη από ανθρώπους που θα έπρεπε να υποβάλλουν τα σέβη τους κάθε φορά που αναφέρονται στη χώρα μου και τον πολιτισμό της.
Ρεμάλια, αν δεν υπήρχαμε εμείς θα ήσασταν ακόμα απολίτιστοι, αχρείοι, και αναξιοπρεπείς. Σας διδάξαμε πολιτισμό, κουλτούρα για να γίνετε άνθρωποι.
Όφου, όφου…..είμαι πολύ θυμωμένη………

4 σχόλια:

  1. πεστα χρυσοστομη!!!!!!!!!!!
    ανικανοι ολοι τους να μας δινουν συμβουλες με τοσο απαξιοτικο υφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο σύμφωνη με βρίσκουν τα λεγόμενα σου. Έτσι ακριβώς νοιώθω και εγώ και θέλω να πιστεύω οι περισσότεροι. Καλώς σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγανακτισμένες και εσείς?
    Η ανασφάλεια στο πιο μεγάλο βαθμό!!καλοσωρίσατε, καλό χειμώνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπημένη φίλη elen έπειδή εμαι καινούργια στο χώρο βοήθησε με σε κάτι, προσπαθω να προσθέσω στο μπλογκ μου τα κουζινοσκαλίσματα και ενω είμαι γραμμένη ...δεν μπορώ να το βάλω, μήπως ξέρεις κάτι παραπάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή